بهترین کتاب های روانشناسی

بهترین کتاب های حوزه روانشناسی
با سلام به کاربران عزیز سایت کتابها. در این مقاله قصد داریم به معرفی ۱۳۴ عنوان از بهترین کتاب های روانشناسی که باید خواند بپردازیم. کتاب های روانشناسی اصولاً با استقبال بسیاری روبرو می شوند چرا که انسان همیشه در پی یافتن اصل خود، بهبود روابط، راه های رسیدن به خودشناسی و دستیابی به اهداف خود است از اینرو خواندن کتاب های روانشناسی را گزینه ایی مناسب برای مطالعه می داند و برای نتیجه گرفتن به دنبال بهترین کتاب های روانشناسی جهان می گردد.
در این مقاله ما به معرفی بهترین و معروف ترین کتاب های روانشناسی، بهترین کتاب های روانشناسی زندگی، بهترین کتاب های روانشناسی علمی، بهترین کتاب های روانشناسی فارسی و بهترین کتاب های روانشناسی خارجی می پردازیم تا راه رسیدن به موفقیت خود را با خواندن این کتاب ها آغاز کنید.
معرفی بهترین کتاب های روانشناسی
- چگونه کمال گرا نباشیم
- مسئله مرگ و زندگی
- بی حد و مرز
- در باب اعتماد به نفس
- اشتباهات یک زن؛ جلد اول
- از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن( برای شروع)
- افسانه کاریزما
- شکوفایی
- گفتگوهای سرنوشت ساز
- متفاوت بودن بهتر از نرمال بودن است
- نام گذاری کودکان و نکاتی در مورد آن
- پنج نقطه قوت برتر خود را بشناسید
- عشق پائولو کوئیلو
- نامه های یک فیلسوف
- تجربه اوج؛ فراسوی سرخوشی
- رها کردن؛ طریقت تسلیم
- عادت های یک مغز شاد
- نفوذ نامرئی
- همه چیز به فنا رفته
- ابزار موفقیت بزرگان
- کاربرد توجه آگاهی در درمان افسردگی
- کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم
- انسان در جستجوی معنا اثر ویکتور فرانکل
- هنر شفاف اندیشیدن اثر رولف دوبلی
- زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری ای یانگ
- زندگی خود را طراحی کنید اثر دیو اوانز
- خرده عادت ها اثر جیمز کلیر
- وضعیت آخر اثر تامس ای.هریس
- از حال بد به حال خوب اثر دیوید برنز
- اثر مرکب دارن هاردی
- مادر خوب و مادر بد اثر نهاله مشتاق
- خوش بینی آموخته شده اثر مارتین سلیگمن
- روانشناسی عزت نفس اثر ناتانیل براندن
- طرز فکر اثر کارل دوک
- هنر ظریف بی خیالی اثر مارک منسون
- سکوت قدرت درونگراها اصر سوزان کین
- هنر خوب زندگی کردن اثر رولف دوبلی
- قدرت عادت چارلز دوهیگ
- آخرین سخنرانی اثر رندی پوش
- تغییر؛ چطور وقتی تغییر سخت است تغییر کنیم اثر چیپ هیث و دن هیث
- هنر و علم خودشناسی اثر پیتر هالینز
- کلید را بزن اثر چیپ هیث
- آیین دوست یابی اثر دیل کارنگی
- جادوی فکر بزرگ اثر دیوید جی. شوارتز
۱. چگونه کمال گرا نباشیم
“در دنیایی که پیوسته می کوشد تا تو را به چیز دیگری تبدیل کند، خود بودن مهم ترین دستاورد است.” استفان گایز نویسنده و کارآفرین بین المللی در کتاب چگونه کمال گرا نباشیم به بررسی این موضوع می پردازد که برای رهایی از ترس، باید کمال گرایی و باورهای محدود کننده را کنار گذاشت چرا که کمال گرایی، توهم بهترین بودن را در شما زنده می کند و تله ایی است که باعث سقوط شما می شود.
کمال گرایی تنها تصوری در ذهن ایجاد می کند که خود را فردی ایده آل می بینید و در واقعیت از ترس شکست برای دستیابی به اهدافتان قدمی برنمی دارید. استفان گایز با استفاده از تجربیات شخصی خود راه رهایی از کمال گرایی را که معمولی بودن است به مخاطب نشان می دهد. چگونه کمال گرا نباشیم؟ یکی از بهترین کتاب های روانشناسی است که طرفداران بیشماری دارد.
۲. مسئله مرگ و زندگی
اروین د. یالوم از پیشگامان روان درمانی اگزیستانسیال و از جمله شناخته شده ترین نویسندگان در حوزه ی روانشناسی است که در سال ۲۰۰۲ برنده ی جایزه ی انجمن روان پزشکی امریکا گردید. اروین یالوم کتاب مسئله مرگ و زندگی را بعد از اینکه متوجه شد همسرش به سرطان مبتلا شده است به رشته ی تحریر درآورد.
در این کتاب که اروین آن را با همکاری همسرش مریلین یالوم نویسنده ی برجسته ی فمینیست نگاشته است آخرین لحظات زندگی عاشقانه شان را به زیبایی به تصویر می کشد و با بیان خاطراتشان نحوه مواجهه شدن با درد دوری و مرگ را به نمایش می گذارند.
کتاب مسئله مرگ و زندگی جزء بهترین کتاب های روانشناسی به زبان ساده است که پیشنهاد می کنیم این اثر ارزشمند را مطالعه نمائید.
۳. بی حد و مرز
کتاب بی حد و مرز اثر جیم کوییک مربی بی بدیل جهان است. این کتاب به عنوان پرفروش ترین کتاب نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال شناخته می شود. جیم کوییک با توجه به تجربیاتی که از دوران کودکی آموخت به دلیل ضربه ایی که به مغز او وارد شد به نوشتن این کتاب دست زد و در آن به عنوان مربی پرورش و سلامت ذهن، مخاطب را راهنمایی می کند تا آنچه باعث محدودیت ذهنی اش می شود کنار بگذارد و با با وجود آوردن عادت های سالم، حافظه ی خود را تقویت کند.
کتاب بی حد و مرز جزء بهترین کتاب های روانشناسی دنیا است که به علاقمندان به رهایی از محدودیت های ذهنی و غلبه بر دنیای دیجیتال و بهره وری بهینه از مغز پیشنهاد می شود.
۴. کتاب در باب اعتماد به نفس
آلن دوباتن فیلسوف و مجری تلویزیون ساکن بریتانیا و نویسنده ی در باب اعتماد به نفس، با بیان سخنان بزرگان در باب مقاومت انعطاف پذیرانه، اعتماد به نفس را مهارتی می داند که از خودباوری نشات می گیرد. در این کتاب دوباتن به مخاطب می آموزد که با داشتن مهارت ها، ایده ها و افکاری می توان اعتماد به نفس را در خود افزایش داد.
مطالعه این اثر به علاقمندان به کتاب های روانشناسی در حوزه اعتماد به نفس توصیه می شود.
۵. کتاب اشتباهات یک زن؛ جلد اول
” این وظیفه ی من نیست که طرز فکر دیگری را درست کنم. بنابراین اگر احساس کنم لیاقت بهترین ها را دارم، بهتر عمل خواهم کرد.” کتاب اشتباهات یک زن اثر ام. سوسا به بیان روبرویی با خطاها و اشتباهاتی می پردازد که به خودمان یا اطرافیانمان لطمه ایی وارد آورده ایم و اکنون در پی جبران آن برآمده ایم. نویسنده این کتاب را بر اساس تجربیات خو در زندگی و اطلاعاتی که از این زندگی در نقش یک زن آموخته نگاشته است.
۶. از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن
از جمله بهترین کتاب های روانشناسی برای شروع، کتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن اثر استیون سی هیز روان شناس بالینی امریکایی است که برای رسیدن به موفقیت و خوشبختی اول به آگاهی مخاطب می پردازد که راه دشواری را در پیش دارد و مسئله ایی طبیعی است ولی باید با نهایت شجاعت از دل سختی ها به سوی زندگی گام برداشت. این کتاب که زبانی تمثیلی دارد به بیان مفاهیم روانشناختی با بیانی ساده می پردازد و مخاطب را با خود همراه می کند تا برای در حال زیستن آماده باشد.
۷. افسانه کاریزما
افسانه کاریزما اثر اولیویا فاکس کابان نویسنده و سخنران امریکایی- فرانسوی است. این کتاب اولین اثر کابان است که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد و سریعاً نیز به چاپ رسید.
افسانه کاریزما، شخصیت کاریزماتیک داشتن در مخاطب تقویت می کند و راهی نشان می دهد تا با عمل به آن بتوان بر دیگری تاثیر گذار بود. شنونده بودن هنگام صحبت کردن با دیگران یکی از جمله راه هایی است که کابان پیشنهاد می دهد تا جذاب و خواستنی شوید.
۸. شکوفایی
مارتین سلیگمن که به عنوان پدر روان شناسی مثبت گرا شناخته می شود نویسندهی اثر شکوفایی است در آن با بیانی ساده و شیوا کتابی علمی مبتنی بر مطالعات و تحقیقات خود را ارائه می دهد و به مخاطب می آموزد چگونه می توان شکوفا شد و از لحظات و شادی های زندگی استفاده کرد و استعدادهای بالقوه را بالفعل کرده و روابط پایداری با دیگران تجربه کرد.
۹. گفتگوهای سرنوشت ساز
یکی از مهم ترین موضوعات روانشناسی که بسیاری با آن درگیر هستند نحوه ی تعامل و گفتگو با دیگران است. رون مک میلان، آل سویتزلر، جوزف کرنی سه نویسنده ی کتاب گفتگوهای سرنوشت ساز هستند که نه تنها در مورد طرز صحبت و تعامل در موقعیت های اجتماعی بزرگ مانند حوزه ی سیاست بلکه در مورد نحوه گفتگوهای روزانه خود با اطرافیان نیز به بحث می نشینند.
در گفتگوهای سرنوشت ساز حوزه ی بحث مهم نیست مهم نوع تعامل و ارتباطی است که نتیجه ی یک گفتگو می باشد. این کتاب از پرفروش ترین عناوین نیویورک تایمز و واشنگتن پست شناخته شده است. در صورتی که مشکل برقراری ارتباط با دیگران دارید این کتاب می تواند کمک کننده باشد.
۱۰. متفاوت بودن بهتر از نرمال بودن است
دیل آرچر روان درمان گرا و عضو انجمن روان درمان گران آمریکا می باشد که در کتاب متفاوت بودن بهتر از نرمال بودن است به بیان اصطلاحات علمی روان شناسی پرداخته و به مخاطب کمک می کند بتواند ویژگی ها را به راحتی متوجه شده و آنها را مانعی برای رسیدن به آرامش و پیشرفت خود نداند حتما شنیده اید و یا خودتان بارها آن را با خود تکرار کرده اید:
من خجالتی هستم. به خاطر همین پیشرفت نمی کنم و زندگی خوبی ندارم.
من خودشیفته هستم. اختلال خودشیفتگی دارم. کاری هم نمی توانم بکنم.
اینها و امثالهم، ویژگی هایی هستند که دیل آرچر به بررسی آنها پرداخته و مخاطب را به درک آنها و مانع نبودن آنها فرا می خواند.
۱۱. نام گذاری کودکان و نکاتی در مورد آن
در کتاب نام گذاری کودکان و نکاتی در مورد آن نوشته ی آلبرت محرابیان، به بیان اهمیت نام گذاری کودکان در جوامع مختلف بر اساس فرهنگ، نژاد، قوم، مذهب، تاریخ و پیشینه ی علمی، ادبی و سیاسی آن می پردازد. نویسنده به این نکته اشاره می کند که نام کودکان، آوای آن، معنی آن و قدمت آن بسیار برای جوامع دارای اهمیت است اینکه نامی آوایی آرام داشته باشد باید نام دخترانه باشد، معنی آن می تواند به آن هویت دخترانه و پسرانه بدهد و شناخته بودن آن می تواند آشنا و عمومی باشد.
آلبرت محرابیان برای بررسی و تحلیل نام کودکان گزارشی مبنی بر مطالب ذکر شده ارائه می دهد و همچنین درصدصد پاسخ به سوالاتی است از قبیل اینکه آیا نام می تواند روی سرنوشت ما تاثیر بگذارد؟ و یا شکل ظاهر ما بر روی سرنوشت ما تاثیر دارد؟ طبق مطالعات صورت گرفته ایی که محرابیان عنوان می کند معلم ها، وقتی انشای بچه ایی را می خوانند اگر نام زیبایی داشته باشد احتمال اینکه نمره ی بالاتری به او بدهند بیشتر است.
۱۲. پنج نقطه قوت برتر خود را بشناسید
تام راث مشاور تجاری و نویسنده ی امریکایی خالق اثر پنج نقطه قوت برتر خود را بشناسیم، که به کتاب استعدادیاب کلیفتون نیز شناخته می شود، به مخاطب کمک می کند بتواند نقاط ضعف و قوت خود را کاملا بشناسد تا بتواند توانایی و استعدادهایش را شناخته و از آنها استفاده کند.
در این کتاب پرسش نامه ایی جهت استعدادیابی افراد قرار داده شده که تام راث به اتفاق دی کلیفتون پدر روانشناسی نقاط قوت طراحی و ارائه کرده اند.
تام راث این نکته را عنوان می کند که زمانی که استعداد و توانایی را شناختید برای تبدیل آن باید سختی بکشید و وقت و هزینه کنید. در این اثر ۳۴ مورد از نقاط قوت معرفی شده، تعریف شده و به توصیف افرادی که این نقاط قوت و توانایی را داشته اند پرداخته و راهکاری برای بالفعل کردن آنها ارائه می دهد.
این کتاب جزء بهترین کتاب های حوزه روانشناسی است که پیشنهاد می کنیم اگر تازه نوجوانی را می گذارنید و اگر با وجود گذر از نوجوانی موفق به کشف استعدادها و توانایی هایتان نشده اید، خواندن این اثر ارشمند را از دست ندهید.
۱۳. عشق پائولو کوئیلو
پائولو کوئیلو نویسنده ی نام آشنا و معروف، نویسنده ی کتاب عشق: نقل قول های منتخب است. در این کتاب که در ظاهر اثری ادبی و ساده نشان داده می شود جملات و یادداشت هایی در مورد موضوعاتی مانند، بخشش، عظمت، تحول، صمیمت و چیرگی به کار رفته است که با خواندن آن متوجه تاثیر شگرف این جملات خواهید شد.
این کتاب کوتاه از جمله بهترین کتاب های روانشناسی برای مطالعه است که می توانید پائولو کوئیلو را بهتر بشناسید.
۱۴. نامه های یک فیلسوف
نامه های یک فیلسوف اثر لوسیلیوس سنکا، ملقب به سنکای جوان، فیلسوف رواقی، نمایشنامه نویس، معلم و مشاور نرون بود. نویسنده در این کتاب سه جلدی که در بر دارنده ی ۱۲۴ نامه است شیوه ی درست زندگی را در ساده زیستی، پرهیز از هر گونه بدی و صلح با حهان هستی می داند.
این کتاب از بهترین کتاب های روانشناسی تاریخ است که به علاقمندان به تاریخ روم و عاشقان فلسفه پیشنهاد می شود.
۱۵. تجربه اوج؛ فراسوی سرخوشی
تجربه اوج؛ فراسوی سرخوشی از جمله مهمترین آثار روانشناسی مثبت به قلم میهای چیکسنت روانشناس مجاری است. در این اثر که با زبانی علمی بیان شده موضوعی مهم و کلیدی را مورد بررسی قرار می دهد.
نویسنده به بررسی روشهای دستیابی به موفقیت از جانب مردان و زنانی می پردازد که در اوج زندگی کردند و به شکوفایی و دستاورد رسیدند. در واقع نویسنده به مخاطب می آموزد که چگونه با داشتن اطلاعات و آگاهی به رسیدن به خوشبختی خود و داشتن یک زندگی با کیفیت کمک کند.
۱۶. رها کردن؛ طریقت تسلیم
طریقت تسلیم یا رها کردن اثر دیوید هاکینز، سخنران مشهور و نویسنده در زمینه ی روانشناسی و توسعه ی فردی است. او در این کتاب که از جمله محبوب ترین و برترین کتاب های روانشناسی به شمار می رود به مخاطب می آموزد احساسات منفی مانند ترس، خشم، اضطراب و عصبانیت را رها کرده و با تمرین بر کنترل احساساتشان به درک درستی رسیده و آنها را رها کنند تا زندگی بهتری داشته باشند.
۱۷. عادت های یک مغز شاد
کتاب عادت های یک مغز شاد اثر لورتا گرزیانو برونینگ است. در این کتاب نویسنده تمرینی ۴۵ روزه به مخاطب خود می دهد تا در این مدت با انجام تمرین های ساده ایی مغز خود را تربیت کند تا مواد شیمیایی شادی بخشی چون، سروتونین، اندروفین، اکسی توسین و دوپامین در بدن ترشح کند و زندگی سالم و شادی را برای خود به ارمغان آورد.
۱۸. نفوذ نامرئی
نفوذ نامرئی اثر جونا برگر است. همانگونه که از نامش پیداست در مورد مسائلی نامرئی و نادیدنی است که بر رفتار انسان اثر گذارند. در این اثر نویسنده، روان شناسی تصمیم های رفتاری را که بر هویت و برندسازی اثر گذارند مورد بررسی قرار می دهد.
این کتاب مناسب افرادی است که به حوزه ی روان شناسی و جامعه شناسی علاقمندند.
۱۹. همه چیز به فنا رفته
مارک منسون نویسنده ی کتاب همه چیز به فنا رفته، با لحنی طنز آمیز به بیان مسائلی می پردازد که در قالب نگرانی ها و اضطراب ها به زندگی ما وارد شده و در این راه سوالاتی مطرح می کند که آیا بدون امید زندگی امکانپذیر است؟ و چگونه می توان امید را وارد زندگی کرد امیدی که باعث زندگی بهتری شده و از ما انسان بهتری بسازد؟
منسون در ابتدای مسیر مخاطب را به زیبایی با خود همراه می سازد و به او می آموزد به جای اینکه به دنبال شادی باشد و تجربه ی مثبتی در زندگی داشته باشد واقعیت های زندگی خود را بپذیرد. او با ارائه ی روشی ساده به مخاطب آموزش می دهد که احساسات منفی را بپذیرد و با آنها ارتباط برقرار کند.
۲۰. ابزار موفقیت بزرگان
تیمونی فریس در کتاب ابزار موفقیت بزرگان، موفقیتِ سرشناس ترین افراد در حوزه های متفاوت را به بحث و بررسی نشسته است و نکاتی را از اصول موفقیت آنها که از مصاحبه های خود با این افراد سرشناس داشته ارائه کرده است.
۲۱. کاربرد توجه آگاهی در درمان افسردگی
همانطور که از نام اثر پیداست این کتاب به قلم مارک ویلیامز، جان تیزدل، زیندل سگال و جان کبت زین، بعد از کشف و بیان علل افسردگی، راهنمایی ها و حمایت هایی را جهت یافتن راه های درمان افسردگی در اختیار مخاطب قرار می دهند.
این کتاب از جمله کتاب های روانشناسی معروف است که بهترین دانشمندان و روان شناسان آن را نگاشته اند.
۲۲. کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم اثر تینا سیلیگ
میکرو کتاب “کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم” اثر تینا سیلیگ، آموزشی است برای تغییر سبک زندگی. در این اثر نویسنده با بیان داستان هایی جذاب و با لحنی آمیخته با طنز، مطالبی مفید و ارزشمندی در حوزه ی کارآفرینی و خلاقیت با مخاطب به اشتراک می گذارد.
در این اثر نویسنده مخاطب را به چالش می کشد و با پرسیدن سوالاتی مخاطب را وادار می کند با نگاهی عمیق بتواند به سولات پاسخ دهد و در نهایت از مشکلات برای رسیدن به فرصت های دست یافتنی استفاده کند.
۲۳. انسان در جستجوی معنا اثر ویکتور فرانکل
کتاب “انسان در جستجوی معنا” نوشتهی ویکتور فرانکل، یک روانشناس و نویسنده اتریشی، است. در این اثر، فرانکل تجربیات شخصی خود را از زمان بودن در اردوگاههای ترور نازیها در طول جنگ جهانی دوم به تجزیه و تحلیل میپردازد. موضوع کتاب به بررسی سوالات مهم و عمیق در مورد معنای زندگی، رنج و روانشناسی انسان میپردازد.
نویسنده با تأکید بر ایدئولوژی لوگوتراپی، نشان میدهد که معنا و مقصد در زندگی انسانها حاصل تلاش برای پیدا کردن معنای ذاتی در رنجها و موقعیتهای دشوار است. فرانکل به عنوان یک نفری که خود تجربهکرده، تأکید میکند که حتی در شرایط بدترین وحشتناکترین شرایط، انسانها میتوانند از طریق پذیرش رنج و پیدا کردن معنایی در آن، به احترام و ارادت خود برسند.
این اثر به عنوان یکی از شاهکارهای ادبی در زمینهی روانشناسی و فلسفه مورد تشویق بسیاری از منتقدان و خوانندگان قرار گرفته است. نویسنده با ارائهی داستانها و تجربیات واقعی خود، به خوانندگان الهام میدهد که چگونه با معنای زندگی در موقعیتهای سخت مواجه شوند.
“انسان در جستجوی معنا” برای ارتقاء فهم انسان از خود و زندگی، ارائهی راهکارهای مثبت در مواجهه با رنجها و ایجاد یک ارتباط معنوی با واقعیت به منظور شکلدهی به زندگی معنادارتر، نوشته شده است.
۲۴. هنر شفاف اندیشیدن اثر رولف دوبلی
کتاب “هنر شفاف اندیشیدن” نوشتهی رولف دوبلی، استاد دانشکده مدیریت سوئیس، است. این اثر به بررسی روشهای بهبود فرآیند تصمیمگیری میپردازد. دوبلی با تأکید بر شفافیت در فرآیند تفکر، نیاز به تفکر دوگانه، درک انواع تصمیمها و آثار آنها، و بهبود تواناییهای تصمیمگیری مخاطبان را مورد بحث قرار میدهد.
موضوع اصلی کتاب، تقویت تواناییهای تفکر و تصمیمگیری در مواجهه با چالشهای پیچیده و مبهم است. دوبلی به منظور بهبود کیفیت تصمیمگیریها و جلوگیری از تصمیمهای نادرست، به مباحثی چون تحلیل دقیق و تفصیلی، تفکر چندجانبه، تصمیمگیری در شرایط عدم اطمینان، و ایجاد شفافیت در فرآیند تفکر اشاره میکند.
نویسنده هدفش از نگارش این اثر، افزایش سطح تفکر کیفیتبخش و توانمندی تصمیمگیری مؤثر در جامعهی تصمیمگیران و مدیران را داشته است. این کتاب به عنوان منبعی معتبر در زمینهی بهبود فرآیند تصمیمگیری و تفکر منطقی شناخته میشود.
۲۵. زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر جفری ای یانگ
کتاب “زندگی خود را دوباره بیافرینید” نوشتهی جفری ای. یانگ، یک مشاور و متخصص روانشناسی، است. این اثر به ترکیب علم روانشناسی، مطالب توسعهشخصی و داستانهای واقعی میپردازد تا خوانندگان را در تغییر و بهبود زندگیشان هدایت کند.
موضوع اصلی کتاب به تربیت و توسعهی مهارتهای شخصی در جهت تحقق اهداف و زندگی معنادار اختصاص دارد. نویسنده با استفاده از مثالها و داستانهای ملموس، به مسائلی مانند تغییر وضعیت ذهنی، مدیریت استرس، ارتقاء اعتماد به نفس، ایجاد ارتباطات مثبت و بهبود عملکرد شغلی میپردازد.
هدف جفری ای. یانگ از نگارش این اثر، ارائهی ابزارها و راهکارهایی است که به افراد کمک کند تا با ارتقاء مهارتهای روانشناختی و انگیزشی، زندگی بهتری را خلق کنند. این کتاب از نظر جوایز و لوحهای ویژه معتبر خبری ندارد، اما به عنوان یک منبع محبوب در حوزهی روانشناسی مثبت و توسعهشخصی شناخته میشود.
۲۶. زندگی خود را طراحی کنید اثر دیو اوانز
کتاب “زندگی خود را طراحی کنید” نوشتهی دیو اوانز، مشاور توسعه شخصی و نویسنده، است. این اثر به راهنمایی افراد برای خلق زندگی آرزوهایشان با تمرکز بر طراحی و شکلدهی به آیندهی خود میپردازد.
موضوع کتاب در جهت ترکیب اصول روانشناسی مثبت و راهکارهای عملی برای تحقق اهداف شخصی و حرفهای است. نویسنده با تأکید بر برنامهریزی دقیق، اهمیت رویاپردازی، تواناییهای تفکر مثبت و مهارتهای ارتباطی، به خوانندگان کمک میکند تا زندگی مطلوب خود را طراحی و به واقعیت بپیوندانند.
هدف اصلی دیو اوانز از نگارش این اثر، ارائهی یک راهنمای عملی و قابل اجرا برای افرادی است که میخواهند خود را به سمت تحقق آرمانها و اهداف بیاندازند. این کتاب در حوزهی توسعه شخصی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
۲۷. خرده عادت ها اثر جیمز کلیر
کتاب “خردهعادتها” نوشتهی جیمز کلیر، متخصص توسعه شخصی و مدیریت زمان، به مفهوم شکلدهی به عادات کوچک و اثرگذار در زندگی روزمره میپردازد. این اثر به توضیح اهمیت تغییرات کوچک در عملکرد روزانه و تأثیر آنها بر بهبود کیفیت زندگی میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به بررسی نقش و اهمیت عادات روزانه در تحقق اهداف و تغییرات مثبت متمرکز است. نویسنده با تأکید بر ایجاد تغییرات کوچک و قدم به قدم در عملکرد و عادات روزمره، به مخاطبان نشان میدهد که چگونه میتوان با این تغییرات کوچک به تحولات عمده در زندگی دست پیدا کرد.
هدف جیمز کلیر از نگارش این اثر، ارتقاء آگاهی افراد از نقش عادات کوچک در تغییر زندگی و ترسیم یک مسیر به سوی بهبود کیفیت زندگی است. این کتاب به تازگی منتشر شده و اطلاعات جوایزی در مورد آن موجود نمیباشد.
یک نمونه از نوشتههای مهم این کتاب عبارت زیر است:
“خردهعادتها کمی تغییر در روزانهتان هستند. آنها تغییراتی کوچک در رویهها و عملکردهای روزمرهتان ایجاد میکنند. این تغییرات کوچک میتوانند به تدریج به تغییرات بزرگتر و بهتر در زندگی منتهی شوند.”
۲۸. وضعیت آخر اثر تامس ای.هریس
کتاب “وضعیت آخر (برای شروع)” نوشتهی تامس ای. هریس، فیلسوف و نویسنده، به بررسی مفهوم مرگ و زندگی و اهمیت درک اصول زندگی میپردازد. این اثر به شیوهی فلسفی موضوعات مربوط به مرگ، زندگی و معنای وجود را مورد بحث قرار میدهد.
موضوع کتاب به تفکر دربارهی مرگ و معنای وجود انسان متمرکز است. نویسنده با تأکید بر اهمیت ارتباط عمیق با واقعیت، عقیدههای مذهبی و اندیشههای فلسفی را بررسی میکند و به چگونگی شکلگیری ارزشها و معنا در زندگی انسان میپردازد.
هدف اصلی تامس ای. هریس از نگارش این اثر، تشویق به تفکر عمیقتر و ترسیم چشمانداز جدیدی دربارهی مفهوم مرگ و زندگی است. این کتاب برندهی جوایز خاصی نشده است، اما به عنوان یک آثار فلسفی مهم در زمینهی موضوعات انسانی و معنوی مورد توجه قرار گرفته است.
یک نمونه از مهمترین نوشتههای این کتاب عبارت زیر است:
“مرگ، یک وضعیت نیست که تجربه کنید؛ مرگ نیست تجربهپذیر است. مرگ نیست چیزی است که شما در آن باشید. مرگ نیست چیزی که باید با آن مواجه شوید. مرگ نیست هیچ چیز، یا به عبارت دقیقتر، مرگ نبودن چیزی است که باید درک کنید. مرگ هیچ چیز نیست.”
۲۹. از حال بد به حال خوب اثر دیوید برنز
کتاب “از حال بد به حال خوب” نوشتهی دیوید برنز، روانشناس و متخصص توسعه شخصی، به تجربیات و راهکارهایی برای مقابله با تنگناها و بهبود روحیه و کیفیت زندگی میپردازد. این اثر به تشویق به تغییر نگرش و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی افراد میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به بررسی راههای مقابله با استرس، تغییر نگرش نسبت به مشکلات، و بهبود روحیه و انگیزه در زمانهای دشوار متمرکز است. نویسنده با ارائهی راهکارهای روانشناسی، مطالب توسعهشخصی و مثالهای واقعی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه از حالت بد به حالت خوب در زندگی خود تغییر دهند.
هدف دیوید برنز از نگارش این اثر، ارائهی ابزارها و راهکارهایی برای بهبود مهارتهای مقابله و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی روزمره است. این کتاب به عنوان منبعی برای توسعهشخصی مورد توجه قرار گرفته و به طور خاص جوایزی اطلاق نشده است.
یک نمونه از نوشتههای مهم این کتاب به عبارت زیر است:
“از تغییر نگرش خود با انرژی و عزم شروع کنید. اگر از زندگی خود راضی نیستید، قدرت تغییرش در دستان شماست. شما میتوانید به افکار منفی و عادات نامطلوب پایان دهید و با شروع از حالت بد به حالت خوب تغییراتی مثبت ایجاد کنید.”
۳۰. اثر مرکب دارن هاردی
کتاب “اثر مرکب” نوشتهی دارن هاردی، متخصص توسعه شخصی، به ارتقاء عملکرد شخصی و حرفهای اختصاص دارد. این اثر به ترکیب مفاهیم توسعه شخصی، علوم شناختی و عملکرد مثبت میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به تبیین تأثیرات متعددی که بر عملکرد و موفقیت افراد دارند، تمرکز دارد. نویسنده با توجه به مفاهیمی چون تفکر مثبت، هدفگذاری مؤثر، مدیریت زمان و ایجاد عادات مثبت، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه از ترکیب این تأثیرات مختلف بهرهبرداری کرده و به بهبود عملکرد و موفقیت در زندگی دست پیدا کنند.
هدف دارن هاردی از نگارش این اثر، ارتقاء توانمندیها و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی فردی و حرفهای خوانندگان است. این کتاب مناسب افرادی است که به توسعه شخصی و بهبود عملکرد خود علاقه دارند و به تمام ردههای سنی قابلیت مطالعه دارد.
۳۱. مادر خوب و مادر بد اثر نهاله مشتاق
کتاب “مادر خوب و مادر بد” نوشتهی نهاله مشتاق، نویسنده و روانشناس، به تجربیات و مشاهدات او در زمینهی روانشناسی و تربیت فرزندان میپردازد. این اثر به تبیین نقش و تأثیر مادران در تربیت و رشد فرزندان میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به تحلیل و بررسی نقش مادران در تربیت و شکلدهی به شخصیت فرزندان متمرکز است. نویسنده با ارائهی نمونهها و مواقع واقعی، به مقایسه رفتارها و اثرات مادران “خوب” و “بد” پرداخته و به خوانندگان نشان میدهد که چگونه با توجه به نقاط قوت و ضعف خود در تربیت فرزندان مؤثرتر عمل کنند.
هدف نهاله مشتاق از نگارش این اثر، افزایش آگاهی و توانمندی مادران در تربیت موثرتر و سازندهتر فرزندان خود است. این کتاب با تأکید بر اصول روانشناختی و روشهای مؤثر در تربیت، به عنوان منبعی برای والدین و مربیان معتبر شناخته میشود.
۳۲. خوش بینی آموخته شده اثر مارتین سلیگمن
کتاب “خوش بینی آموخته شده” نوشتهی مارتین سلیگمن، روانشناس و متخصص توسعه شخصی، به بررسی راههایی برای تربیت خود در دیدن و تجربهی رویدادها و مواقع به لحاظ مثبت میپردازد. این اثر به ترکیب تواناییهای روانشناختی و مثالهای عملی، به خوانندگان کمک میکند تا نگرش خوشبینانهتری به زندگی پیدا کنند.
موضوع اصلی کتاب به توسعهی مهارتهای خوشبینی و تغییر نگرشهای منفی به مثبت متمرکز است. نویسنده با تبیین مبانی روانشناختی و علمی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه با تمرین و آموختن، میتوان به یادگیری دیدگاه خوشبینانهتری در مواجهه با مشکلات و چالشهای زندگی پیشبرد.
هدف مارتین سلیگمن از نگارش این اثر، ارتقاء توانمندیهای روانشناختی افراد در تغییر نگرشهای منفی به مثبت و افزایش خشنودی و رضایت در زندگی است. این کتاب به عنوان یک منبع معتبر در حوزهی توسعهشخصی و روانشناسی مثبت شناخته میشود.
۳۳. روانشناسی عزت نفس اثر ناتانیل براندن
کتاب “روانشناسی عزت نفس” نوشتهی ناتانیل براندن، روانشناس و نویسنده، به تبیین اصول و مفاهیم مرتبط با عزت نفس و ارتقاء تصویر خود میپردازد. این اثر به توجیه اهمیت عزت نفس و راهکارهای توسعه آن اختصاص دارد.
موضوع اصلی کتاب به تبیین تأثیرات عزت نفس بر زندگی فردی و روابط اجتماعی میپردازد. نویسنده با توجه به مفاهیم روانشناختی، مطالب توسعهشخصی و مثالهای واقعی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه با توسعه و تقویت عزت نفس، میتوانند به زندگی موفقتری دست پیدا کنند.
هدف ناتانیل براندن از نگارش این اثر، افزایش شناخت عمیقتر افراد از اهمیت عزت نفس و ارائهی ابزارها و راهکارهایی برای توسعه و بهبود آن است. این کتاب به عنوان منبعی برای افرادی که به بهبود خودشناسی و ارتقاء اعتماد به نفس علاقه دارند، توصیه میشود.
۳۴. طرز فکر اثر کارل دوک
کتاب “طرز فکر” نوشتهی کارل دوک، روانشناس و استاد دانشگاه، به بررسی علمی و فلسفی مفهوم فکر و تأثیر آن بر زندگی و علم میپردازد. این اثر به تبیین نقش فکر در شکلدهی به دانش، علم و زندگی انسانی میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به تفکر و روشهایی برای تقویت و بهبود فرآیند تفکر میپردازد. نویسنده با استناد به اصول علمی و مطالب توسعهشخصی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه با بهبود تواناییهای تفکری خود، میتوانند به دقت و عمق در فهم و تصمیمگیری دست پیدا کنند.
هدف کارل دوک از نگارش این اثر، افزایش آگاهی افراد از اهمیت تفکر و تقویت تواناییهای تفکری در زندگی روزمره و تصمیمگیریهای مهم است. این کتاب به عنوان منبعی برای افرادی که به توسعهی تفکر خود و بهبود عملکرد ذهنی علاقه دارند، مورد توصیه قرار میگیرد.
۳۵. هنر ظریف بی خیالی اثر مارک منسون
کتاب “هنر ظریف بیخیالی” نوشتهی مارک منسون، نویسنده و بلاگر، به بررسی نگرشی نوآورانه نسبت به زندگی و روابط انسانی میپردازد. این اثر به توجیه ارزشهای متفاوت و نکتهنگری از زندگی روزمره میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به تبیین اهمیت رها کردن انگیزهها، خواستهها و ترسهای اضافی و به کارگیری نگرشی آرام و بیخیال به زندگی میپردازد. نویسنده با استفاده از داستانها، نمونهها و اصول توسعهشخصی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه با تمرکز بر اصول مثبت و خواستههای واقعی، میتوان زندگی آرام و با ارزشی را ایجاد کرد.
هدف مارک منسون از نگارش این اثر، ترغیب به ترک تکگراییها و پیچیدگیهای اضافی در زندگی و ایجاد تغییرات مثبت در دیدگاه و نگرش انسانها است. این کتاب به عنوان منبعی برای توسعه فردی و بهبود زندگی معنوی و عاطفی شناخته میشود.
۳۶. سکوت قدرت درونگراها اصر سوزان کین
کتاب “سکوت: قدرت درونگراها” نوشتهی سوزان کین، نویسنده و مشاور توسعه شخصی، به تبیین خصوصیات و مزایای افراد درونگرا و ارتباط آن با موفقیت و رضایت زندگی میپردازد. این اثر به توجیه ارزشها و ویژگیهای افراد درونگرا میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به تبیین خصوصیات مرتبط با درونگرایی، مزایای این نوع شخصیتی و چگونگی بهرهبرداری از این ویژگیها در زندگی روزمره میپردازد. نویسنده با توجه به تحقیقات روانشناسی و تجربیات شخصی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه میتوان با ارتقاء درونگرایی و بهبود تفاهم بهتر با خود، زندگی بهتری را تجربه کرد.
هدف سوزان کین از نگارش این اثر، ترغیب به پذیرش و توسعه ویژگیهای درونگرایی و به اشتراک گذاری راهکارهای مؤثر برای بهبود زندگی افراد درونگرا است. این کتاب به عنوان منبعی برای افرادی که به افزایش خودشناسی و بهرهگیری از ویژگیهای درونگرایی علاقه دارند، توصیه میشود.
۳۷. هنر خوب زندگی کردن اثر رولف دوبلی
کتاب “هنر خوب زندگی کردن” یک اثر توسعه شخصی و روانشناسی است که توسط رولف دوبلی نوشته شده است. در این کتاب، دوبلی به تبیین اصول و روشهایی میپردازد که میتوانند به افراد کمک کنند تا زندگی معنادارتری را تجربه کنند و با شرایط دشوار روبرو شده و به مشکلات زندگی پاسخ دهند.
موضوع اصلی کتاب به تربیت روحی و روانی افراد و کشف راههایی برای بهبود کیفیت زندگی است. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و آموزههای توسعه شخصی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه با انتخابهای موفق و تغییر دیدگاههای منفی به مثبت، میتوانند زندگی مثبتتری را خلق کنند.
هدف رولف دوبلی از نگارش این اثر، به اشتراک گذاری اصول و مفاهیمی است که به افراد کمک میکند تا با افزایش آگاهی از خودشان و بهرهگیری از راهکارهای توسعه شخصی، زندگی بهتر و معنادارتری را تجربه کنند. این کتاب به عنوان یک راهنمای عملی و معنوی برای بهبود زندگی شناخته میشود.
۳۸. قدرت عادت چارلز دوهیگ
کتاب “قدرت عادت” (The Power of Habit) نوشتهی چارلز دوهیگ، یک روزنامهنگار و نویسنده معروف، به تبیین نقش و اثر عادتها در زندگی ما میپردازد. این اثر به بررسی چگونگی شکلگیری، تغییر و تاثیر عادتها در زندگی فردی، سازمانها و جوامع میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به تفکر دربارهی عادتها، نقش آنها در تشکیل عملکردهای ما و نحوهی تغییر عادتهای ناخواسته میپردازد. نویسنده با استناد به پژوهشهای علمی، مثالهای واقعی و موارد مطالعهی موردی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه میتوان با شناخت و کنترل عادتها، بهبود و تغییرات مثبتی در زندگی ایجاد کرد.
هدف چارلز دوهیگ از نگارش این اثر، افزایش آگاهی افراد دربارهی نقش عادتها در زندگی و ارائهی راهکارهایی برای بهبود و مدیریت بهتر عادتهای خودشان و دیگران است. این کتاب به عنوان یک منبع معتبر در زمینهی توسعه شخصی و تغییر عادتهای ناپسند شناخته میشود.
۳۹. آخرین سخنرانی اثر رندی پوش
کتاب “آخرین سخنرانی” (The Last Lecture) نوشتهی رندی پوش، استاد دانشگاه و مهندس معروف کامپیوتر، به شکل نوشتاری و مصاحبههایی به توضیح داستان و تجربیات شخصی و حرفهای او میپردازد. این کتاب به صورت خاص به توصیهها و مشاورههای او برای دستیابی به زندگی معنادارتر و مدیریت بهتر زمان میپردازد.
موضوع اصلی کتاب به تبیین تجربیات و دروس زندگی رندی پوش، که در آخرین سخنرانیاش در دانشگاه شراعت ملکعبدالله دربارهی زندگی و مرگ صحبت کرد، میپردازد. او به تجربیاتش از مبارزه با بیماری ترمینال و بهرهبرداری از زمان خود برای رشد فردی و خدمت به دیگران اشاره میکند.
هدف رندی پوش از نگارش این اثر، به اشتراک گذاری تجربیات شخصیاش در مواجهه با زندگی و مرگ، تأکید بر ارزشها و اولویتهای زندگی و الهامبخشی به خوانندگان برای بهرهبرداری بهتر از زمان و تجربیاتشان است. این کتاب به عنوان یک منبع انگیزشی و توسعهشخصی شناخته میشود.
۴۰. تغییر؛ چطور وقتی تغییر سخت است تغییر کنیم اثر چیپ هیث و دن هیث
کتاب “تغییر: چگونه وقتی تغییر سخت است، تغییر کنیم” نوشته چیپ هیث استاد دانشکده ی کسب و کار هاروارد در رشته ی رفتار سازمانی و دن هیث روزنامه نگار و نویسنده است. این کتاب به بررسی مسائل مرتبط با تغییر در زندگی شخصی و سازمانها میپردازد و راهنماییهایی را برای موفقیت در تغییرات دشوار ارائه میدهد. چیپ هیث یک استاد تغییرات سازمانی و دن هیث یک استاد روانشناسی و مشاور است. آنها در این کتاب از دانش و تجربیات خود در زمینههای مختلف برای راهنمایی در فهم عمقی تغییر و تسهیل فرآیندهای تغییر استفاده میکنند.
موضوع اصلی کتاب “تغییر” بررسی تغییرات و تحولات در زندگی و کار است و چگونگی مدیریت این تغییرات به نحوی که بهرهوری و موفقیت حفظ شود. کتاب به مفاهیمی چون مقاومت در برابر تغییر، شکستها و چالشهای مرتبط با تغییر، عوامل مؤثر در ایجاد تغییر موفق، و راهکارهایی برای تسهیل فرآیند تغییر میپردازد.
نویسندگان هدف اصلی خود را ارتقاء دانش افراد در زمینه تغییر، کمک به شناخت بهتر فرآیندهای تغییرات، و ارائه راهنماییها و ابزارها برای مدیریت بهتر تغییرات مشخص کردهاند. آنها از تجربیات خود در مشاوره با سازمانها و افراد، پژوهشهای علمی، و دانش روانشناسی بهره بردهاند تا مفاهیم پیچیده را به طور قابل فهم و عملی برای خوانندگان عرضه کنند.
این کتاب برای افرادی که به دنبال تغییرات موثر در زندگی یا کسب و کار خود هستند، به عنوان یک راهنمای عملی و توجیهی مفید است. با توجه به تخصص نویسندگان و محتوای کتاب، میتوان انتظار داشت که “تغییر” به فهم بهتر ما از تغییر و چگونگی مواجهه با تحولات در دنیای پیچیدهای که زندگی میکنیم، کمک کند.
۴۱. هنر و علم خودشناسی اثر پیتر هالینز
کتاب هنر وعلم خودشناسی اثر پیتر هالینز، از جمله کتاب های خودشناسی و موفقیت است که به زبانی شیوا و در عین حال علمی، نحوه شکل گیری شخصیت انسانی را توضیح داده و عوامل تاثیر گذار بر آن را بررسی می کند. این اثر به علاقمندان به کتاب های موفقیت و خودشناسی پیشنهاد می شود. با مطالعه ی این کتاب با خوشناسی که به دست می آورید، می توانید، مسیر زندگیتان را شکل دهید .
۴۲. کلید را بزن اثر چیپ هیث
نویسندگان، این کتاب را بر اساس نظریات جالب و تاثیر گذار جاناتان هاید، نوشته اند. هاید استاد دانشگاه ویرجینیا تغییرات زندگی را به فیل و فیل سوار تشبیه کرده است. فیل را نیمه ی احساسی و فیل سوار را نیمه ی منطقی آدمی دانسته است. نویسندگان در این کتاب، به این موضوع می پردازند که چرا تغییر کردن سخت است و چه مسائلی مانع تغییر وضعیتمان می شوند. در این اثر پر فروش نویسندگان در حوزه ی روانشناسی و رفتار سازمانی تبحر بالایی داشته و از اینرو مشکلات فردی و اجتماعی را بررسی کرده و چاره جویی می کنند. این کتاب از بهترین کتاب هایی است که در زمینه ی خودیاری و توسعه ی فردی است که در سال ۲۰۱۰ فروش بالایی را به خود اختصاص داده است. کتاب کلید را بزن، در لیست پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال قرار گرفته و همچنین به انتخاب سایت آمازون از بهترین کتاب های غیرداستانی ۲۰۱۰ معرفی شده است.
۴۳. آیین دوست یابی اثر دیل کارنگی
“آیین دوست یابی” (How to Win Friends and Influence People) اثر دیل کارنگی یکی از کتابهای موفق و معروف در حوزه توسعه شخصی و مهارتهای اجتماعی است. این کتاب در سال ۱۹۳۶ منتشر شد و تا به امروز همچنان به عنوان یکی از کتابهای معتبر و تأثیرگذار در زمینه برقراری روابط اجتماعی شناخته میشود.
مضمون اصلی این کتاب مرتبط با ارتقاء مهارتهای ارتباطی و اجتماعی افراد در زندگی شخصی و حرفهای است. دیل کارنگی در این کتاب به نکات و تکنیکهایی پرداخته که به خوانندگان کمک میکند تا در تعامل با دیگران مؤثرتر و موثرتر عمل کنند و روابط بهتری را ایجاد کنند. این کتاب به عنوان یک راهنمای عملی به تربیت دستوری در زمینه روابط اجتماعی تلقی میشود.
موضوعاتی که در کتاب “آیین دوست یابی” مطرح میشوند، نویسنده به تأکید بر این موضوع میپردازد که اهداف مشترک باعث برقراری روابط مثبت و مفید میشوند. کارنگی به نکاتی در مورد چگونگی برقراری گفتگوهای مؤثر و گوش دادن به دیگران میپردازد و تأکید میکند که ابراز قدردانی و تشویق به دیگران میتواند روابط را تقویت کند. دیل کارنگی به راهکارهایی برای مواجهه با انتقادها و تشویق بهبود عملکرد افراد میپردازد و روشهایی برای تأثیرگذاری بر دیگران و ایجاد تغییر در نگرشها و عملکردها اشاره میکند. “آیین دوست یابی” به عنوان یک منبع غنی از تکنیکها و اصول ارتباطی و اجتماعی، به خوانندگان ابزارهایی را برای بهبود روابط و ایجاد اثرگذاری در محیطهای مختلف ارائه میدهد.
۴۴. جادوی فکر بزرگ اثر دیوید جی. شوارتز
“کتاب جادوی بزرگ” (The Big Magic) یک کتاب نوشته دیوید جی. شوارتز (Elizabeth Gilbert) است. این کتاب در سال ۲۰۱۵ منتشر شد و به بحث در مورد خلاقیت، ایدهپردازی، و فرآیند نوآوری میپردازد.
مضمون اصلی کتاب مرتبط با جریان خلاقیت و نوآوری در زندگی افراد است. دیوید جی. شوارتز، نویسنده کتاب، به بررسی چگونگی پیدایش و تغذیه ایدهها، نقش خلاقیت در زندگی روزمره، و تسهیل فرآیند ایجاد هنر و خلاقیت در زندگی شخصی و حرفهای میپردازد.
در این کتاب، نویسنده تجربیات شخصی خود را نیز به اشتراک میگذارد و درباره تحولهای زندگی خود و چگونگی رویارویی با ترسها و موانع در مسیر خلاقیت صحبت میکند. او به خوانندگان خود تشویق میکند که به نوآوریهای خود اجازه دهند بروز پیدا کنند، از ترسهای خود عبور کنند و با اعتماد به نفس به خلاقیت خود اعتماد کنند.
دیوید جی. شوارتز در “کتاب جادوی بزرگ” تلاش دارد تا افراد را ترغیب به ایجاد، خلاقیت، و پیگیری شغفهایشان کند. او معتقد است که هر کسی پتانسیل خلاقیت دارد و میتواند با دیدگاهها و رویکردهای مثبت به زندگی، جادوی خودش را ایجاد کند.
در مجموع، “کتاب جادوی بزرگ” به عنوان یک راهنمای تلهمیگونه به خوانندگان خود کمک میکند تا خود را با مفهوم خلاقیت آشنا کنند و به راههایی برای بهرهبرداری بهتر از این پتانسیل در زندگیشان راه یابند.
در ادامه منتظر ۹۰ عنوان از کتاب های روانشناسی معروف باشید.